Dünya

Pakistan'da yoğun sis nedeniyle 30 aracın zincirleme kazası sonucu en az 20 kişi yaralandı

İSLAMABAD, 30 Kasım (Xinhua) Devriye polisinden bir yetkili, yerel medyaya verdiği demeçte, çoğu otomobil olan araçların, yoğun sis nedeniyle ülkenin doğusundaki Pencap eyalet...

Abone Ol

İSLAMABAD, 30 Kasım (Xinhua) Devriye polisinden bir yetkili, yerel medyaya verdiği demeçte, çoğu otomobil olan araçların, yoğun sis nedeniyle ülkenin doğusundaki Pencap eyaletinin Şeyhupura bölgesindeki Kala Shah Kaku ve Qila Sattar Shah mevkilerinde M-2 otoyolu üzerinde zincirleme kaza yaptığını söyledi. Ayrıca ülkenin kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletindeki M-1 otoyolunda yoğun sis nedeniyle çok sayıda araç birbirine girdi ve olayda altıdan fazla kişi yaralandı.

Olay yerine ulaşan polis ve kurtarma ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere sevk etti. Yerel basında yer alan habere göre hastane yetkilileri, yaralılardan en az 10'unun ciddi şekilde yaralandığını ve yoğun bakım ünitelerinde tedavi altına alındığını söyledi. Polis, kazaların yoğun sis nedeniyle yollarda görüş mesafesinin keskin biçimde düşmesinin ardından meydana geldiğini açıkladı. Kazaların ardından otoyollara girişte trafik durduruldu.