Xinhua

Pakistan'da Ramazan sofralarının vazgeçilmezi tel şehriyenin üretimi tüm hızıyla devam ediyor

Abone Ol

LAHOR, 7 Nisan (Xinhua) -- Pakistan'ın Lahor kentindeki bir tesiste çalışan işçiler Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur sofralarında kullanılan geleneksel tel şehriye üretimi için hummalı bir çalışma içinde. Pakistan'da halk, sahurda ağır yemeklerden kaçınmak için sıcak süt ve çay ile birlikte pheni adı verilen yuvarlak kızarmış tel şehriye demetlerini tüketmeyi tercih ediyor.

Pakistan'ın Lahor kentindeki bir tesiste tel şehriyeleri asan işçi, 6 Nisan 2024. (Fotoğraf: Sajjad/Xinhua)

Pakistan'ın Lahor kentindeki bir tesiste tel şehriyeleri kontrol eden işçi, 6 Nisan 2024. (Fotoğraf: Sajjad/Xinhua)

Pakistan'ın Lahor kentindeki bir tesiste tel şehriyeleri taşıyan işçi, 6 Nisan 2024. (Fotoğraf: Sajjad/Xinhua)

Pakistan'ın Lahor kentindeki bir tesiste tel şehriyeleri asan işçi, 6 Nisan 2024. (Fotoğraf: Sajjad/Xinhua)

Pakistan'ın Lahor kentindeki bir tesiste tel erişte hazırlayan işçiler, 6 Nisan 2024. (Fotoğraf: Sajjad/Xinhua)