İSLAMABAD, 18 Nisan (Xinhua) -- Pakistan'da Kovid-19 pandemisi etkisini kaybederken Ramazan ayına ve iftara özgü geleneksel ziyafetler ve keyifler de ülkeye geri geldi.

iftar1

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Ramazan'da yol kenarına kurulan bir iftar sofrasında bir kişi iftar için yemek dağıtıyor, 17 Nisan 2022. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

iftar2

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Ramazan'da yol kenarına kurulan bir iftar sofrasında bir kişi yemekleri ayarlıyor, 17 Nisan 2022. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

iftar3

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Ramazan'da yol kenarına kurulan bir iftar sofrasında oruç açan insanlar, 17 Nisan 2022. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

iftar4

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Ramazan'da yol kenarına kurulan bir iftar sofrasında gönüllüler yiyecekleri hazırlıyor, 17 Nisan 2022. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

iftar5

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da bir iftar sofrası, 17 Nisan 2022. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

iftar6

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Ramazan'da yol kenarına kurulan bir iftar sofrasında gönüllüler içecekleri hazırlıyor, 17 Nisan 2022. (Fotoğraf: Ahmad Kamal/Xinhua)

Çin ve Malavi ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Malavi ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti

Editör: Şeymanur Erbay