Çin'de düzenlenecek 3. Küresel Dijital Ticaret Fuarı'nda 400'den fazla yeni ürün ve teknoloji tanıtılacak Çin'de düzenlenecek 3. Küresel Dijital Ticaret Fuarı'nda 400'den fazla yeni ürün ve teknoloji tanıtılacak

İSLAMABAD, 28 Kasım (Xinhua) -- Pakistan Ordusu, ülkenin kuzeybatısındaki Hayber Pahtunhva eyaletinde iki haftalık çokuluslu terörle mücadele ortak tatbikatına ev sahipliği yaptı.Pakistan ordusunun medya kanadı Servisler Arası Halkla İlişkiler (ISPR) tarafından Pazartesi günü yapılan açıklamada, Fajar Al Sharq-V adlı tatbikatın, vilayetin Pabbi bölgesindeki Ulusal Terörle Mücadele Merkezi'nde gerçekleştirildiği bildirildi.
ISPR; Pakistan, Bahreyn, Irak ve Kuveyt gibi çeşitli ülkelerin özel kuvvetlerine ait birliklerin tatbikata katıldığını belirtti. Açıklamada tatbikatın, ortak çalışma ve karşılıklı operasyon kabiliyetini geliştirmenin yanı sıra kardeş ülkelerin orduları arasındaki tarihi ilişkilerden yararlanmayı amaçladığı dile getirildi. Katılımcıların tatbikat süresince sergilediği azim ve heyecanın, söz konusu kardeş ülkelerin terörle mücadelede işbirliği çabalarına olan bağlılığını ortaya koyduğu kaydedildi.

Editör: Şeymanur Erbay