KAHİRE, 3 Mayıs (Xinhua) -- Ortadoğu'nun dört bir yanındaki çocuklar, bu sene de Ramazan Bayramı'nda keyifli vakit geçiriyor. Anne babalar bayramlık giydirdikleri çocuklarını lunaparklara götürürken, ailelerden bazıları da bu eğlencelere katıldı.

Ramazan Bayramı eğlencesi 1

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta çocuklar Ramazan Bayramı'nda bir parkta oynuyor, 2 Mayıs 2022. (Fotoğraf: Bilal Jawich/Xinhua)

Ramazan Bayramı eğlencesi 2

Çin ve ABD, iklim eyleminin güçlendirilmesi için bir araya gelecek Çin ve ABD, iklim eyleminin güçlendirilmesi için bir araya gelecek

Tunus'un başkenti Tunus'ta çocuklar Ramazan Bayramı'nda bir eğlence parkında oynuyor, 2 Mayıs 2022. (Fotoğraf: Adel Ezzine/Xinhua)

Ramazan Bayramı eğlencesi 3

Tunus'ta insanlar çocuklarıyla birlikte Ramazan Bayramı'nda bir lunaparkta oynuyor, 2 Mayıs 2022. (Fotoğraf: Adel Ezzine/Xinhua)

Ramazan Bayramı eğlencesi 4

Irak'ın başkenti Bağdat'taki bir mahallede çocuklar Ramazan Bayramı'nda tef çalarak eğleniyor, 2 Mayıs 2022. (Fotoğraf: Khalil Dawood/Xinhua)

Ramazan Bayramı eğlencesi 5

Irak'ın başkenti Bağdat'taki bir mahallede çocuklar Ramazan Bayramı'nda eşeğe biniyor, 2 Mayıs 2022. (Fotoğraf: Khalil Dawood/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay