KAHİRE, 28 Mart (Xinhua) -- Yemen, Suriye ve diğer bazı Ortadoğu ülkelerinde hayır kurumları ve gönüllüler, ihtiyaç sahipleri ve yerlerinden edilmiş insanların Ramazan'ı daha keyifli geçirmeleri için ücretsiz iftar yemekleri hazırlıyor.

1-118Milyonlarca Yemenli çatışmalar ve yoksulluk içinde sekizinci Ramazan'ı geçirirken insanlar yiyecek almak için Yemen'in başkenti Sana'da bulunan bir yardım merkezinin önünde bekliyor, 23 Mart 2023. (Fotoğraf: Mohammed Mohammed/Xinhua)

2-118Cezayir'in Tizi Ouzou eyaletine bağlı Sidi Naamane'de bir yardım kuruluşunun üyeleri, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunuyor, 17 Mart 2023. (Fotoğraf: Xinhua)

3-106Suriye'nin Halep kentinde bir yardım derneğinin mutfağında gönüllüler, yerlerinden edilmiş insanlar için yemek hazırlıyor, 12 Şubat 2023. (Fotoğraf: Monsef Memari/Xinhua)

Afganistan'da hummalı pamuk hasadı başladı Afganistan'da hummalı pamuk hasadı başladı

4-81Yemen'in başkenti Sana'daki bir yardım merkezinde çalışanlar, ihtiyaç sahipleri için karneyle verilen yemeği hazırlıyor, 23 Mart 2023. (Fotoğraf: Mohammed Mohammed/Xinhua)

5-45Suriye'nin başkenti Şam'da bir yardım derneğinin mutfağında ihtiyaç sahipleri için iftar yemekleri pişiriliyor, 25 Mart 2023. (Fotoğraf: Ammar Safarjalani/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay