PORT SAİD, 6 Mayıs (Xinhua) -- Tütsülenmiş balık, Mısırlıların Şam el-Nessim festivali sırasında tükettikleri başlıca yiyeceklerden biri. Baharın başlangıcını simgeleyen geleneksel festival bu yıl 6 Mayıs'ta kutlanıyor.
Mısır'ın Port Said kentindeki bir fabrikada tütsülenmiş balıkları taşıyan bir işçi, 5 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Ahmed Gomaa/Xinhua)
Mısır'ın Port Said kentindeki bir fabrikada tütsülenmeden önce işlemden geçirilen balıklar, 5 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Ahmed Gomaa/Xinhua)
Mısır'ın Port Said kentindeki bir fabrikada tütsülenecek balıkları hazırlayan işçiler, 5 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Ahmed Gomaa/Xinhua)
Mısır'ın Port Said kentindeki bir fabrikada tütsülenmeden önce işlemden geçirilen balıklar görülüyor, 5 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Ahmed Gomaa/Xinhua)