PORT SAİD, 6 Mayıs (Xinhua) -- Tütsülenmiş balık, Mısırlıların Şam el-Nessim festivali sırasında tükettikleri başlıca yiyeceklerden biri. Baharın başlangıcını simgeleyen geleneksel festival bu yıl 6 Mayıs'ta kutlanıyor.

Ekran Görüntüsü 2024 05 06 150949Mısır'ın Port Said kentindeki bir fabrikada tütsülenmiş balıkları taşıyan bir işçi, 5 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Ahmed Gomaa/Xinhua)

Ekran Görüntüsü 2024 05 06 151048Mısır'ın Port Said kentindeki bir fabrikada tütsülenmeden önce işlemden geçirilen balıklar, 5 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Ahmed Gomaa/Xinhua)

Ekran Görüntüsü 2024 05 06 151205Mısır'ın Port Said kentindeki bir fabrikada tütsülenecek balıkları hazırlayan işçiler, 5 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Ahmed Gomaa/Xinhua)

Ekran Görüntüsü 2024 05 06 151334Mısır'ın Port Said kentindeki bir fabrikada tütsülenmeden önce işlemden geçirilen balıklar görülüyor, 5 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Ahmed Gomaa/Xinhua) 

Çin: Dijital Ekonomi Ortaklık Anlaşması'na katılım müzakerelerini hızlandıracağız Çin: Dijital Ekonomi Ortaklık Anlaşması'na katılım müzakerelerini hızlandıracağız

Editör: Şeymanur Erbay