Kültür - Sanat ve Tarih

Meksika'da düzenlenen Ölüler Günü Geçit Töreni'nden objektiflere takılanlar

Meksika'nın başkenti Meksiko'da Pazar günü geleneksel Ölüler Günü Geçit Töreni düzenlendi. Törene rengarenk maskeli ve kostümlü yüzlerce kişi katıldı. Ölüler Günü, Meksikalıla...

Abone Ol

Meksika'nın başkenti Meksiko'da Pazar günü geleneksel Ölüler Günü Geçit Töreni düzenlendi. Törene rengarenk maskeli ve kostümlü yüzlerce kişi katıldı. Ölüler Günü, Meksikalılar için en önemli festivallerden biri.

Meksika'nın başkenti Meksiko'nun kent merkezinde düzenlenen Ölüler Günü Geçit Töreni'ne katılan hayalet maskeli ve kostümlü bir kişi, 31 Ekim 2021. (Fotoğraf: Francisco Canedo/Xinhua)
ka'nın başkenti Meksiko'nun kent merkezinde düzenlenen Ölüler Günü Geçit Töreni'ne katılan hayalet maskeli ve kostümlü bir kişi, 31 Ekim 2021. (Fotoğraf: Francisco Canedo/Xinhua)
Meksika'nın başkenti Meksiko'nun kent merkezinde düzenlenen Ölüler Günü Geçit Töreni'ne katılan hayalet makyajlı ve kostümlü insanlar, 31 Ekim 2021. (Fotoğraf: Xin Yuewei/Xinhua)
Meksika'nın başkenti Meksiko'nun kent merkezinde düzenlenen Ölüler Günü Geçit Töreni'ne katılmaya hazırlanan bir kadın, 31 Ekim 2021. (Fotoğraf: Xin Yuewei/Xinhua)