Erling Haaland, İngiliz ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Molde FK, Red Bull Salzburg ve Dortmund formalarıyla gösterdiği performansla dikkat çeken oyuncu için City, 75 milyon Euro serbest kalma bedeli ödedi.

Erling Haaland (1)
1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren takıma katılacak Norveçli golcüye Manchester City'nin yıllık 30 milyon Euro maaş ödeyeceği basına yansıyan haberler arasında.
Halaand transferiyle ilgili olarak, "Benim ve ailem için gurur verici bir gün. Kendimi Manchester City’de oynarken hayal ediyordum. Ve şunu söyleyebilirim: Her şey iyi olacak. Umarım çok gol atabilirim. Guardiola ile biraz konuştum. İkimiz de birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Beraber birçok güzel şey başarabiliriz. Ben de bu sürede birçok gol atabilirim. Pep ile transferden önce birazcık konuştum. İkimiz de gözümüzü kupalara diktik" açıklamasını yaptı.

Para Atletizm Dünya Şampiyonası erkekler 100 metre T54 finalinde Çinli sporcu gümüş madalya aldı Para Atletizm Dünya Şampiyonası erkekler 100 metre T54 finalinde Çinli sporcu gümüş madalya aldı

Erling Haaland (2)

Editör: Seyran Bayır