Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp

Laos'un başkenti Viyentiyan'da, binalar ve yollarla çevrili, henüz şehirleşmemiş bir sulak alan olan That Luang Gölü, hala kırsal bir manzaraya sahip.

Laos'un başkenti Viyentiyan'daki That Luang Gölü'nün sulak alanında bir kadın ve sığırı, 4 Şubat 2021. (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)
Laos'un başkenti Viyentiyan'daki That Luang Gölü'nün sulak alanında insanlar fide dikiyor, 4 Şubat 2021. (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)
Laos'un başkenti Viyentiyan'daki That Luang Gölü'nün sulak alanında bir kadın ve sığırları, 4 Şubat 2021. (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)
Laos'un başkenti Viyentiyan'daki That Luang Gölü'nün sulak alanında iki köpek, 27 Ocak 2021.. (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)
Laos'un başkenti Viyentiyan'daki That Luang Gölü'nün sulak alanında bir inek yeni doğan buzağısıyla ilgileniyor, 27 Ocak 2021. (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI