Spor

Kış Olimpiyatları'nın gizli kahramanları

BEİJİNG, 13 Şubat (Xinhua) Ancak onların bu sıkı çalışması, devam etmekte olan Beijing Kış Olimpiyatları'nın başarısına katkıda bulunuyor. Etkinlik sırasında perde arkasında ç...

Abone Ol

BEİJİNG, 13 Şubat (Xinhua) Ancak onların bu sıkı çalışması, devam etmekte olan Beijing Kış Olimpiyatları'nın başarısına katkıda bulunuyor. Etkinlik sırasında perde arkasında çalışan bu insanlar, Beijing 2022'nin gerçek kahramanları.

Çin'in başkenti Beijing'deki Wukesong Spor Merkezi'nde Çin ve Çek Cumhuriyeti arasında yapılan B Grubu Kadınlar Buz Hokeyi ön eleme karşılaşması sırasında, buz pistini temizleyen personel, 3 Şubat 2022. (Fotoğraf: Meng Yongmin/Xinhua)
Çin'in kuzeyindeki Hebei eyaletinde bulunan Zhangjiakou'daki Genting Kar Parkı'nda Beijing 2022 Kış Olimpiyatları'nda yapılacak snowboard kros sıralaması öncesinde çalışan bir personel, 9 Şubat 2022. (Fotoğraf: Hu Huhu/Xinhua)
Çin'in kuzeyindeki Hebei eyaletinde bulunan Zhangjiakou'daki Genting Kar Parkı'nda, Beijing 2022 Kış Olimpiyatları'nda yapılacak karma takım snowboard kros yarışı için karla kaplı parkurunun bakımını yapan personel, 12 Şubat 2022. (Fotoğraf: Xiao Yijiu/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'deki Başkent Kapalı Stadyumu'nda düzenlenen Erkekler 1000 Metre Kısa Kulvar Sürat Pateni çeyrek finali sırasında düştükten sonra sağlık personeli tarafından pistin dışına taşınan Güney Koreli sporcu Janghyuk Park, 7 Şubat 2022. (Fotoğraf: Li Ga/Xinhua)