Nitelikli, modern ve ulaşılabilir bir sosyal konut projesi inşa etme vizyonuyla tasarlanan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in daire belirleme kura çekilişi; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt’un katılımıyla noter huzurunda gerçekleştirilecek. 

KİPTAŞ’ın sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak törende, hak sahiplerinin heyecanla beklediği daire teslim takvimi de duyurulacak. Ayrıca törene katılacak olan hak sahipleri, kendi dairelerini kura ile belirleme şansına sahip olacaklar.

Kamboçya'daki Angkor Wat, Asya'daki en fotojenik UNESCO Dünya Mirası alanı seçildi Kamboçya'daki Angkor Wat, Asya'daki en fotojenik UNESCO Dünya Mirası alanı seçildi

Kura çekimi 6 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00’de Kiptaş Çınar Evleri’nin yapılacağı alanda düzenlenecek. KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi iş birliği ile planlanan projede; ortalama kat brüt alanları 87 m2 olan 37 adet 2+1 bahçe kullanımlı daire, 93 m2 olan 66 adet 2+1 daire, 124 m2 olan 40 adet 3+1 olmak üzere toplam 4 bloklu 143 konut ve 5 dükkan bulunuyor.

kiptaş izmit çınar evler (1)

Hak Sahipleri Kendi Dairelerini Belirliyor

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler sosyal konut projesinde hak sahipleri kendi dairelerini kura ile belirleme şansına sahip olacaklar. Törende önce hak sahibi isimlerinin yazılı olduğu topların bulunduğu fanustan noter huzurunda 1 top çekilecek. İsmi belirlenen hak sahibi sahneye davet edilerek içinde daire bilgilerinin (Blok ve Daire No) yazılı olduğu topların bulunduğu fanustan noter huzurunda bir tane kendisi çekecek. Böylece hak sahibi kendisine isabet eden daireyi kendisi belirlemiş olacak. Törende bulunmayan hak sahipleri adına kurayı noter çekecek, ekranda isim soyadı ve daire blok eşleştirmesi şeklinde gösterilecek.

Editör: Seyran Bayır