SRİNAGAR, 4 Haziran (Xinhua) -- Hindistan'ın kontrolündeki Keşmir'de yer alan Srinagar şehrinin yaklaşık 35 km güneyinde bulunan Pulwama bölgesindeki Hindistan Bütünleştirici Tıp Enstitüsü'nde (IIIM) işçiler bahçeden topladıkları gülleri damıtma ünitesinden geçirerek gül yağı üretiyor.

gül yağı 2

Hindistan'ın kontrolündeki Keşmir'de yer alan Srinagar şehrinin yaklaşık 35 km güneyinde bulunan Pulwama bölgesindeki Hindistan Bütünleştirici Tıp Enstitüsü'nde (IIIM) gül yağı çıkarmak için bir damıtma ünitesine gül koyan bir işçi, 3 Haziran 2022. (Fotoğraf: Javed Dar/Xinhua)

gül yağı 3

Hindistan'ın kontrolündeki Keşmir'de yer alan Srinagar şehrinin yaklaşık 35 km güneyinde bulunan Pulwama bölgesindeki Hindistan Bütünleştirici Tıp Enstitüsü'ndeki (IIIM) bir damıtma ünitesinden gül yağı toplayan işçiler, 3 Haziran 2022. (Fotoğraf: Javed Dar/Xinhua)

gül yağı 4

Çin ve ABD, iklim eyleminin güçlendirilmesi için bir araya gelecek Çin ve ABD, iklim eyleminin güçlendirilmesi için bir araya gelecek

Hindistan'ın kontrolündeki Keşmir'de yer alan Srinagar şehrinin yaklaşık 35 km güneyinde bulunan Pulwama bölgesindeki Hindistan Bütünleştirici Tıp Enstitüsü'nde (IIIM) bahçeden gül toplayan işçiler, 3 Haziran 2022. (Fotoğraf: Javed Dar/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay