GAZZE, 18 Aralık (Xinhua) -- İsrail, Pazar günü Gazze Şeridi ile arasındaki Kerem Şalom Sınır Kapısı'nı açtı. Böylece İsrail, saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye bu kritik kanaldan yardım girmesine ilk kez izin vermiş oldu.

A-2İsrail ile Gazze Şeridi arasındaki Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın Gazze tarafında insani yardım malzemelerini boşaltan görevliler, 17 Aralık 2023. (Fotoğraf: Yasser Qudih/Xinhua)

B-2İsrail ile Gazze Şeridi arasındaki Kerem Şalom Sınır Kapısı'nda insani yardım malzemesi yüklü kamyonlar görülüyor, 17 Aralık 2023. (Fotoğraf: Yasser Qudih/Xinhua)

Çin ve Somali ikili ilişkileri stratejik ortaklık seviyesine yükseltti Çin ve Somali ikili ilişkileri stratejik ortaklık seviyesine yükseltti

C-1İsrail ile Gazze Şeridi arasındaki Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın Gazze tarafında insani yardım malzemelerini boşaltan görevliler, 17 Aralık 2023. (Fotoğraf: Yasser Qudih/Xinhua)

Dİsrail ile Gazze Şeridi arasındaki Kerem Şalom Sınır Kapısı'nda insani yardım malzemesi yüklü kamyonlar görülüyor, 17 Aralık 2023. (Fotoğraf: Yasser Qudih/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay