Yurt

Kenya'nın verimli yaban hayatı kaynakları, nüfus raporuna yansıdı

Doğu Afrika ülkesi kısa bir süre önce ilk kez aralarında filler, gergedanlar, aslanlar, zürafalar ve Grevy zebralarının da olduğu bazı etkileyici türlerin sayısındaki artışı k...

Abone Ol

Doğu Afrika ülkesi kısa bir süre önce ilk kez aralarında filler, gergedanlar, aslanlar, zürafalar ve Grevy zebralarının da olduğu bazı etkileyici türlerin sayısındaki artışı kayıt altına alan ve diğer türler için de referans sayılarını belirleyen bir Yaban Hayatı Nüfus Raporu yayınladı.

Kenya'nın güneybatısında yer alan Masai Mara Ulusal Doğa Koruma Alanı'ndaki su aygırları, 31 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Dong Jianghui/Xinhua)
Kenya'nın güneybatısında yer alan Masai Mara Ulusal Doğa Koruma Alanı'ndaki bir bufalo, 31 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Dong Jianghui/Xinhua)
Kenya'nın güneybatısında yer alan Masai Mara Ulusal Doğa Koruma Alanı'ndaki bir Afrika antilobu, 30 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Long Lei/Xinhua)
Kenya'nın güneybatısında yer alan Masai Mara Ulusal Doğa Koruma Alanı'ndaki bir fil, 30 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Long Lei/Xinhua)
Kenya'nın güneybatısında yer alan Masai Mara Ulusal Doğa Koruma Alanı'ndaki öküz başlı antiloplar, 30 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Long Lei/Xinhua)
Kenya'nın güneybatısında yer alan Masai Mara Ulusal Doğa Koruma Alanı'ndaki fil sürüsü, 30 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Long Lei/Xinhua)