Görgü tanıkları ve yerel kaynaklara göre, vurulan hedefler arasında Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) lideri Yahya Sinvar'ın Gazze Şeridi'ndeki evi de bulunuyor. Hamas lideri hakkında henüz başka bir bilgi bulunmazken konu hakkında bilgisi olan kaynaklar, bombalama sırasında Sinvar'ın evde olmadığını söylediler. Hamas liderinin kardeşi Muhammed Sinvar'ın evi de yaklaşık 15 hava saldırısıyla bombalandı.

Bir sivil savunma sözcüsü, "İsrail savaş uçakları, Filistinli silahlı direniş gruplarının Tel Aviv dahil İsrail'in güney ve ortasında bulunan şehirlere çok sayıda yeni nesil füze fırlatmalarına karşılık olarak, Gazze Şeridi'nde bulunan bazı bölgelere 155'in üzerinde hava saldırısı düzenledi" dedi. Gazze'de ambulans ve sivil savunma ekipleri halen bombalanan binaların yıkıntıları altında kalan ölü ve yaralıları arıyorlar.

Çin Dışişleri Bakanlığı: İspanya Başbakanı Sanchez'in ziyaretiyle ilişkilerde yeni gelişmeler bekliyoruz Çin Dışişleri Bakanlığı: İspanya Başbakanı Sanchez'in ziyaretiyle ilişkilerde yeni gelişmeler bekliyoruz

Editör: İRFAN KARSLI