Çin

Kanton Fuarı, Kuşak ve Yol İnisiyatifi ülkeleriyle ticareti güçlendirmeyi hedefliyor

Abone Ol

GUANGZHOU, 17 Ekim (Xinhua) -- Kanton Fuarı diye de bilinen 134. Çin İthalat ve İhracat Fuarı dünyanın dört bir yanından katılımcı ve alıcıları kendisine çekiyor. İthalat fuarındaki katılımcıların yaklaşık yüzde 60'ı Kuşak ve Yol İnisiyatifi ortağı ülkelerden gelirken, inisiyatif ortağı ülkelerden gelen alıcıların sayısı ise bir önceki Kanton Fuarı'na kıyasla yüzde 11,2 arttı.

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen 134. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda araç parçaları hakkında bilgi alan Rus alıcılar, 15 Ekim 2023. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen 134. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda bir standı ziyaret eden Iraklı alıcı, 16 Ekim 2023. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen 134. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda temizlik makineleri standını ziyaret eden Vietnamlı ziyaretçiler, 15 Ekim 2023. (Fotoğraf: Lu Hanxin/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen 134. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda bir standı ziyaret eden Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir alıcı, 15 Ekim 2023. (Fotoğraf: Lu Hanxin/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen 134. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nı ziyaret eden İtalyan ziyaretçiler, 15 Ekim 2023. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen 134. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nı ziyaret eden Katarlı ziyaretçiler, 16 Ekim 2023. (Fotoğraf: Lu Hanxin/Xinhua)