Yurt

Kanada'da ceset kalıntıları bulunan 215 çocuk için anma etkinliği düzenlendi

Etkinlikte Vancouver Sanat Galerisi'nin merdivenlerine çocuk ayakkabıları ve çeşitli anı eşyaları bırakıldı. Eyaletteki yerli halkların temsilcilerinden oluşan British Columbi...

Abone Ol

Etkinlikte Vancouver Sanat Galerisi'nin merdivenlerine çocuk ayakkabıları ve çeşitli anı eşyaları bırakıldı. Eyaletteki yerli halkların temsilcilerinden oluşan British Columbia İlk Milletler Meclisi'nden Cuma günü yapılan basın açıklamasında 215 çocuğun yerlerinin bulunmasının büyük üzüntü yarattığı kaydedilmişti.

Kanada'nın British Columbia eyaletinin Vancouver kentinde daha önce kapatılan Kamloops Yatılı Okulu'nda ceset kalıntıları gömülü bulunan 215 çocuk için düzenlenen anma etkinliğinde Vancouver Sanat Galerisi'nin merdivenlerine konulan çocuk ayakkabıları ve diğer eşyalar, 29 Mayıs 2021. (Fotoğraf: Liang Sen/Xinhua)
Kanada'nın British Columbia eyaletinin Vancouver kentinde daha önce kapatılan Kamloops Yatılı Okulu'nda ceset kalıntıları gömülü bulunan 215 çocuk için düzenlenen anma etkinliğinde Vancouver Sanat Galerisi'nin merdivenlerine çiçek bırakan bir kadın, 29 Mayıs 2021. (Fotoğraf: Liang Sen/Xinhua)