Kamboçya'nın başkenti Punom Pen'in yaklaşık 10 km doğusundaki Kandal eyaletinde bulunan Lvea Em bölgesindeki bir lotus çiftliğinde çiftçiler olgunlaşmış lotus tohumlarını hasat ediyor.

Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti
17 Ocak 2021'de çekilen fotoğrafta Kamboçya'nın Kandal eyaletinde bulunan Lvea Em bölgesindeki bir lotus çiftliğinde çiçek açan lotus çiçekleri görülüyor. (Fotoğraf: Phearum/Xinhua)
12 Ocak 2021'de çekilen fotoğrafta Kamboçya'nın Kandal eyaletinde bulunan Lvea Em bölgesindeki bir lotus çiftliği görülüyor. (Fotoğraf: Phearum/Xinhua)
Kamboçya'nın Kandal eyaletinde bulunan Lvea Em bölgesindeki bir çiftlikte olgunlaşmış lotus tohumlarını hasat eden bir çiftçi, 17 Ocak 2021. (Fotoğraf: Phearum/Xinhua)
Kamboçya'nın Kandal eyaletinde bulunan Lvea Em bölgesindeki bir çiftlikte çiftçiler olgunlaşmış lotus tohumlarını hasat ediyor, 17 Ocak 2021. (Fotoğraf: Phearum/Xinhua)
Kamboçya'nın Kandal eyaletinde bulunan Lvea Em bölgesindeki bir çiftlikte bir erkek çocuk olgunlaşmış lotus tohumlarını topluyor, 17 Ocak 2021. (Fotoğraf: Phearum/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI