Kültür - Sanat ve Tarih

Kağıt kıvırma sanatı, Beijing Kış Olimpiyatları ruhunu yaymaya yardım ediyor

SHENYANG, 12 Şubat (Xinhua) Malzemelerin seçilmesi, kesilmesi, kıvrılması, şekillendirilmesi ve birleştirilmesi gibi bir dizi işlemden sonra ustaca bir şekilde kağıttan maskot...

Abone Ol

SHENYANG, 12 Şubat (Xinhua) Malzemelerin seçilmesi, kesilmesi, kıvrılması, şekillendirilmesi ve birleştirilmesi gibi bir dizi işlemden sonra ustaca bir şekilde kağıttan maskotlar yapıyor. Li, kağıt kıvırma sanatının Çin'in somut olmayan kültürel mirasının güzelliğiyle Kış Olimpiyatları'nın çekiciliğini tanıtabileceğini ve Kış Olimpiyat Oyunları'nın yayılmasına da yardımcı olabileceğini umuyor.

10 Şubat 2022'de çekilen fotoğraf, Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Liaoning eyaletinin merkezi Shenyang'da kağıttan yapılmış Beijing 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'nın maskotu Bing Dwen Dwen ve Beijing 2022 Paralimpik Kış Oyunları'nın maskotu Shuey Rhon Rhon'u gösteriyor. (Fotoğraf: Yang Qing/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusunda yer alan Liaoning eyaletinin merkezi Shenyang'da, Li Xue kağıtla Beijing 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'nın maskotunu yapıyor, 10 Şubat 2022.