CHENGDU, 17 Ekim (Xinhua) -- Fortune Global 500 şirketi olan Idemitsu Kosan, Çin'in güneybatısındaki Chengdu kentinde yatırımlarını artırarak metropolde şirketin Çin merkezini kuracak. Yerel yetkililerden Perşembe günü yapılan açıklamada Idemitsu Kosan ile Xi'an Manareco Yeni Materyaller Limited Şirketi'nin işbirliği anlaşması imzaladığı ve iki tarafın yatırımlarını artırmak ve Idemitsu Kosan'ın Chengdu yüksek teknoloji bölgesindeki üretimini genişletmek istedikleri belirtildi.

Bu yeni gelişme, elektronik materyal imalat üssünü, araştırma ve geliştirme, imalat, satış ve diğer fonksiyonları entegre eden ve yerel yeni görüntü sektörünün gelişimine katkıda bulunan bir Çin merkezi haline getirmeyi amaçlıyor.

Çin, Hindistan'dan Taiwan'la ilgili meselelerde ihtiyatlı ve uygun şekilde davranmasını istedi Çin, Hindistan'dan Taiwan'la ilgili meselelerde ihtiyatlı ve uygun şekilde davranmasını istedi

1911 yılında kurulan Idemitsu Kosan, Japonya'daki en büyük petrokimya işletmelerinden biri. Çin pazarına ilk giren Japon şirketlerden olan Idemitsu Kosan'ın Çin anakarasındaki yatırımları enerji, kimyasallar, yağlayıcı maddeler, yüksek performanslı materyaller ve elektronik malzemeler gibi çeşitli alanları içeriyor.

Mayıs 2018'de Idemitsu Kosan, elektronik malzeme imalat üssünü inşa etmek üzere Chengdu'ye 240 milyon yuan (yaklaşık 33,7 milyon ABD doları) yatırımda bulundu. Bu proje, Idemitsu Kosan'ın Çin'de ilk OLED emisyonlu materyal imalat fabrikası konumunda.

Kaynak: rss