İŞTE TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK SATAN OYUNLARI!

MINECRAFT - 238 MİLYON

Oyunda, beş adet oyun tipi bulunur. Hayatta kalma modu, Minecraft'taki ana oyun modlarından biridir. Oyuncular gelişmek ve hayatta kalmak için kaynakları toplamalı, yapılar inşa etmeli, yaratıklarla savaşmalı, yemek yemeli ve dünyayı keşfetmelidir. Ayrıca oyuncu, isterse End'e gidip ejderhayı öldürüp oyunu bitirebilir.

GRAND THEFT AUTO V - 165 MİLYON

GTA 5, suç geçmişleri bulunan iki ana karakter ile suç dünyasına girmeye çalışan üç karakterin yollarının kesişmesiyle başlayan suç dünyasında gerçekleştirdikleri eylemleri konu edinmektedir. Oyunun amacı ise bu suç dünyası içinde verilen illegal görevleri yapmak ve bu sayede para kazanmaktır.

TETRIS (EA) - 100 MİLYON

Tetris, farklı şekillerdeki blokların aşağıya düşerken, ekranda yatay bir sıra oluşturmak için bloklarda düzenleme ve döndürme yapılmasına dayalı bir oyundur. Bir veya birden fazla düz sıra oluşturulduğunda, sıralar kaybolur.

WII SPORTS - 82,9 MİLYON

Wii Sports, Nintendo tarafından geliştirilen video oyunudur. 5 adet spor simülasyonundan oluşan oyun Wii Remote'un hareket algılayıcılarının kapasitesini yeni oyunculara göstermek için tasarlanmıştır. Bu beş spor tennis, beyzbol, bowling, golf ve boks sporlarını kapsar. Kullanıcılar Wii Remote'u gerçek yaşamdaki oyunlarda yapılan hareketlerle kontrol eder. Oyun kuralları daha çok kullanıcıya ulaşmak için basitleştirilmiştir. Oyun ayrıca oyuncuların ilerlemesini gösteren antrenman ve fitness modlarını da içerir.

PUBG: BATTLEGROUNDS - 75 MİLYON

PUBG, 100'e yakın oyuncunun büyük ölçekli bir haritada birbirlerini öldürerek hayatta kalmaya çalıştıkları bir ölüm maçı oyunudur. Oyuncular oyuna tek başına, 2 ya da 4 kişilik takımlar hâlinde veya 4 kişilik takımlara karşı tek başına girebilir.

SUPER MARIO BROS. - 58 MİLYON

Super Mario Bros. Nintendo tarafından 1985'te piyasaya sürülen bir video oyunudur. Oyun, baş kahramanı Mario'nun yarattığı popülerlik sayesinde halk arasında kısaca Süper Mario olarak bilinir. Super Mario Bros. Super Mario Bros oyundaki kurgusal yaşadığı ülkenin prensesi olan Prenses Peach'i kurtarmaya çalışmaktadır.

MARIO KART 8 DELUXE - 53,8 MİLYON

Serideki diğer oyunlarda olduğu gibi, Mario Kart 8 'de de oyuncular Mario serisindeki karakterleri kontrol edebilmekte ve çeşitli yarış pistlerinde kart yarışına katılmaktadırlar. Oyuncular, rakipleri engellemek veya yarışta avantajlar elde etmek için çeşitli eşyalar kullanırlar. Başlangıçta Mario Kart oyunlarında yer alan oyun mekaniklerini birleştirirken, Mario Kart 8, oyuncuların duvarlarda veya tavanlarda sürmelerine izin veren ve kısa bir destek için birbirlerine çarpmalarına izin veren yer çekimi önleme bölümleri sunmaktadır.

POKEMON/RED/GREEN/BLUE/YELLOW - 47,5 MİLYON

Pokémon, 1995 yılında Satoshi Tajiri tarafından yaratıldı. Markayı yöneten The Pokémon Company; Nintendo, Game Freak ve Creatures ortaklığında kurulan bir şirkettir. İmtiyaz, "Pokémon eğitmeni" denilen insanların spor amacıyla yakalayıp eğittiği ve dövüştürdüğü "Pokémon" adlı kurmaca hayvanları konu alır.

TERRARIA - 44,5 MİLYON

Terraria keşif odaklı, inşa, üretim, mücadele, madencilik üzerine 2D sandbox türü bir yapımdır. Oyun kare ordaklı grafik tasarımı ile Super NES dönemini hatırlatan bir yapıya sahip. Minecraft ve Metroid oyunlarıyla benzer olan bu oyun da keşif-aksiyon stili oynanışı ile ünlenmiştir.

İran: İsrail'in Batı Şeria'da işlediği savaş suçlarının tekrarlanması önlenmeli İran: İsrail'in Batı Şeria'da işlediği savaş suçlarının tekrarlanması önlenmeli

RED DEAD REDEMPTION 2 - 44 MİLYON

Red Dead Redemption 2 bir açık dünya oyunudur. Oyunda geçen zaman çetelerin ve silahlı soyguncuların yaşadığı Vahşi Batı döneminin son zamanlarıdır. Ana karakter Arthur Morgan üçüncü ve birinci şahıs bakış açısıyla kontrol edilebilmektedir. Oyun tek oyunculu ve çok oyunculu modları içermektedir.