Çin: Lübnan'ın egemenlik ve güvenliğine yönelik her türlü ihlale karşıyız Çin: Lübnan'ın egemenlik ve güvenliğine yönelik her türlü ihlale karşıyız

İSTANBUL, 13 Temmuz (Xinhua) -- İstanbul'da 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na (CIIE) yönelik tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Çarşamba günü düzenlenen etkinliğe Türkiye'den çok sayıda şirket ve Çinli firma temsilcisi katıldı.

1-176İstanbul'da düzenlenen, 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIEE) tanıtım etkinliğinde konuşan Çin Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi Başkanı Ning Feng, 12 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Ömer Kuşçu/Xinhua)

2-163İstanbul'da düzenlenen, 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIEE) tanıtım etkinliğinde konuşan Çin'in Türkiye Büyükelçisi Li Shaobin, 12 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Ömer Kuşçu/Xinhua)

3-154İstanbul'da düzenlenen, 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIEE) tanıtım etkinliğinde konuşan Çin Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi Başkanı Ning Feng, 12 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Ömer Kuşçu/Xinhua)

4-111İstanbul'da düzenlenen, 6. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIEE) tanıtım etkinliğinde konuşan Ege İhracatçı Birlikleri Baş Koordinatörü Jak Eskinazi, 12 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Ömer Kuşçu/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay