23 milyon dolar değerindeki ilk anlaşma, İsveç Silahlı Kuvvetleri için Elbit'in E-LynX yazılım tanımlı telsizlerinin tedarikini içeriyor. Bu sistem daha önce İsviçre ve İspanya da dahil olmak üzere Avrupa'daki çok sayıda ordu tarafından da tercih edilmişti.

29 milyon ABD doları değerindeki ikinci anlaşmaya göre Elbit, ABD ordusu helikopter birimlerinin gece görüş görüntüleme sistemlerini modernize edecek. Elbit, ABD ordusuna ait helikopterlerdeki mevcut yeşil görüntü yoğunlaştırma sistemini, yüksek performanslı beyaz fosforlu görüntü yoğunlaştırıcı tüplerle değiştirecek. Beyaz fosfor, görselleri siyah beyaz ayrıntılarla ve göze daha doğal görünür bir şekilde sunduğundan görüntüleme sistemini güçlendirecek.

Çin dünyanın en büyük endüstriyel robot pazarı olmaya devam ediyor Çin dünyanın en büyük endüstriyel robot pazarı olmaya devam ediyor

Elbit, yeni görüntü yoğunlaştırma tüplerinin pilotlar için daha uzak mesafelerde yüksek görüntü çözünürlüğü ile birlikte daha iyi kontrast sağlayacağını belirtiyor. 1966 yılında kurulan ve merkezi İsrail'in Hayfa şehrinde bulunan Elbit Systems, savunma, ülke güvenliği ve ticari uygulamalar için hava, kara ve deniz sistemleri ile ürünlerini geliştiriyor ve tedarik ediyor.

Editör: İRFAN KARSLI