REFAH, 27 Mayıs (Xinhua) -- Filistin resmi haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail ordusu Pazar akşamı Gazze Şeridi'nin en güneyinde yer alan Refah kentinin kuzeybatısındaki çadırları bombalayarak en az 40 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de yaraladı.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı bir kampa yönelik İsrail hava saldırısının ardından olay yerini inceleyen insanlar, 27 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Khaled Omar/Xinhua)

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı bir kampa yönelik İsrail hava saldırısının ardından olay yerinde tepkisini dile getiren bir kadın, 27 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Khaled Omar/Xinhua)

İspanya'nın başkenti Madrid'de termometreler 49 dereceyi gösterdi İspanya'nın başkenti Madrid'de termometreler 49 dereceyi gösterdi

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı bir kampa yönelik İsrail hava saldırısının ardından olay yerinde görülen bir kişi, 27 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Khaled Omar/Xinhua)

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı bir kampa yönelik İsrail hava saldırısının ardından olay yerini inceleyen insanlar, 27 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Khaled Omar/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay