Çin'de ağır yük taşıma görevlerinde kullanılacak robot köpek sahada test edildi Çin'de ağır yük taşıma görevlerinde kullanılacak robot köpek sahada test edildi

LONDRA, 26 Haziran (Xinhua) -- İngiltere ve Galler'deki Cezaevi Yöneticileri Derneği (PGA) ülkedeki cezaevlerinin birkaç gün içinde tam kapasiteye ulaşmasının beklendiğine yönelik uyarıda bulundu.
Dernek, İngiltere'deki siyasi liderlere yönelik Salı günü bir açık mektup yayımlayarak, "Bu gerçekleştiğinde, mahkemeler ve polis artık suçluları özgürce ve hukuka uygun bir şekilde gözaltına alamayacak" dedi.
PGA, bu durumun, cezaevinde olması gereken kişilerin sokaklarda başıboş dolaşmasına yol açarak halkı riske sürükleyeceğini ifade etti.

İngiltere Adalet Bakanlığı tarafından açıklanan son veriler, İngiltere'deki mahkum nüfusunun 87.395'e ulaştığını ve kullanılabilir toplam operasyonel kapasitenin tam olarak dolmasına sadece 1.383 kişi kadar bir sayının kaldığını gösteriyor. İngiltere hükümeti 15 Mayıs'ta Erken Şafak Operasyonunu başlatarak İngiltere genelinde bazı davaların başlamasını geciktirmişti.

Editör: Şeymanur Erbay