BEİJİNG, 4 Eylül (Xinhua) -- Çin'in başkenti Beijing'de düzenlenen 2023 Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı'nın (CIFTIS) bu yılki onur konuğu İngiltere. "Açıklık, kalkınmayı getirir; işbirliği ise karşılıklı fayda sağlayan bir gelecek yaratır" temasıyla 2-6 Eylül tarihlerinde düzenlenen fuar forumlar, müzakereler ve zirveler de dahil olmak üzere 200'ün üzerinde çeşitli etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

1-231Çin'in başkenti Beijing'deki Çin Ulusal Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı'nda (CIFTIS) İngiltere'nin sergi alanını ziyaret eden insanlar, 3 Eylül 2023. (Fotoğraf: Sun Weitong/Xinhua)

2-208Çin'in başkenti Beijing'deki Çin Ulusal Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı'nda (CIFTIS) şarkıcılar İngiltere'nin sergi alanında bir performans sergiliyor, 3 Eylül 2023. (Fotoğraf: Sun Weitong/Xinhua)

Çin Ticaret Bakanı Wang: Çin ve AB'nin otomotiv sektörleri için işbirliği kilit öneme sahip Çin Ticaret Bakanı Wang: Çin ve AB'nin otomotiv sektörleri için işbirliği kilit öneme sahip

3-1934-141Çin'in başkenti Beijing'deki Çin Ulusal Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Çin Uluslararası Hizmet Ticareti Fuarı'nda (CIFTIS) şarkıcılar İngiltere'nin sergi alanında bir performans sergiliyor, 3 Eylül 2023. (Fotoğraf: Sun Weitong/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay