Sağlık

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Londra'da aşı alanını ziyaret etti

LONDRA, 1 Aralık (Xinhua) Johnson Salı günü yaptığı açıklamada, 18 yaş üzerindeki herkese Ocak ayı sonuna kadar hatırlatma aşısı olma imkanının sunulacağını ve bir başka kapan...

Abone Ol

LONDRA, 1 Aralık (Xinhua) Johnson Salı günü yaptığı açıklamada, 18 yaş üzerindeki herkese Ocak ayı sonuna kadar hatırlatma aşısı olma imkanının sunulacağını ve bir başka kapanma olasılığının "son derece düşük" olduğunu söyledi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Lordship Lane Birinci Basamak Tedavi Merkezi'nde bir Kovid-19 aşı alanında hatırlatma dozlarını yaptıran vatandaşlarla buluştu, 30 Kasım 2021. (Fotoğraf: Andrew Parsons/Downing Sokağı 10 Numara/Dağıtım Xinhua aracılığıyla)
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Lordship Lane Birinci Basamak Tedavi Merkezi'nde bir Kovid-19 aşı alanını ziyaret etti, 30 Kasım 2021. (Fotoğraf: Andrew Parsons/Downing Sokağı 10 Numara/Dağıtım Xinhua aracılığıyla)
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Lordship Lane Birinci Basamak Tedavi Merkezi'nde bir Kovid-19 aşı alanında hatırlatma dozunu yaptıran bir vatandaşla buluştu, 30 Kasım 2021. (Fotoğraf: Andrew Parsons/Downing Sokağı 10 Numara/Dağıtım Xinhua aracılığıyla)