Yurt

İkinci Çin-ODAÜ Fuarı'ndan renkli görüntüler

İkinci Çin-Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri (ODAÜ) Fuarı Çarşamba günü Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Ningbo kentinde kapılarını ziyaretçilere açtı. Teması, "Yeni bir Kalk...

Abone Ol

İkinci Çin-Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri (ODAÜ) Fuarı Çarşamba günü Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Ningbo kentinde kapılarını ziyaretçilere açtı. Teması, "Yeni bir Kalkınma Paradigmasını Güçlendirmek, Kazan-Kazan Fırsatını Paylaşmak" olarak belirlenen fuar, Çin ile Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri arasında ticareti artırmayı hedefliyor.

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Ningbo kentinde düzenlenen ikinci Çin-Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri (ODAÜ) Fuarı'nda Slovenya'dan gelen bir uçağı inceleyen ziyaretçiler, 9 Haziran 2021. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Ningbo kentinde düzenlenen ikinci Çin-Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri (ODAÜ) Fuarı'nda boğa şeklindeki robotla ilgilenen bir çocuk, 9 Haziran 2021. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin Ningbo kentinde düzenlenen ikinci Çin-Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri (ODAÜ) Fuarı'nda bir hızlı tren modelinin fotoğraflarını çeken ziyaretçi, 9 Haziran 2021. (Fotoğraf: Jin Liwang/Xinhua)