Çin, Mars'tan örnek getirme görevini 2028 civarında fırlatmayı hedefliyor Çin, Mars'tan örnek getirme görevini 2028 civarında fırlatmayı hedefliyor

Çin'in teknoloji devi Huawei, Perşembe günü Avusturya'nın başkenti Viyana'da nova 9 akıllı telefon, ruj tasarımlı kulaklık FreeBuds Lipstick ve GT3 saat gibi yeni ürünlerini piyasaya sürdü.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen ülkenin en büyük fuarı Messe Wien'deki sunumun ardından izleyiciler Huawei'nin yeni ürünlerinin fotoğraflarını çekiyor, 21 Ekim 2021. (Fotoğraf: Guo Chen/Xinhua)
Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen ülkenin en büyük fuarı Messe Wien'deki sunumun ardından Huawei'nin bir çalışanı, ruj tasarımlı kulaklık FreeBuds Lipstick'i gösteriyor, 21 Ekim 2021. (Fotoğraf: Guo Chen/Xinhua)
Huawei CBG'nin Orta ve Doğu Avrupa, İskandinavya ve Kanada Başkanı Derek Yu, Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen ülkenin en büyük fuarı Messe Wien'de Huawei'nin yeni ürünlerinin sunumunda ruj tasarımlı kulaklık Huawei FreeBuds Lipstick'i tanıtıyor, 21 Ekim 2021. (Fotoğraf: Guo Chen/Xinhua)
Huawei CBG'nin Orta ve Doğu Avrupa, İskandinavya ve Kanada Başkanı Derek Yu, Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen ülkenin en büyük fuarı Messe Wien'de Huawei'nin yeni ürünlerinin sunumunda Huawei Nova 9'u tanıtıyor, 21 Ekim 2021. (Fotoğraf: Guo Chen/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI