Dünya

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 13'e yükseldi

YENİ DELHİ, 5 Aralık (Xinhua) Nagaland eyaletinin Mon bölgesinde Cumartesi gecesi geç saatlerde meydana gelen olayda birçok kişi de yaralandı. Saldırganların kimliği ve hayat...

Abone Ol

YENİ DELHİ, 5 Aralık (Xinhua) Nagaland eyaletinin Mon bölgesinde Cumartesi gecesi geç saatlerde meydana gelen olayda birçok kişi de yaralandı. Saldırganların kimliği ve hayatını kaybeden kişilerin neden öldürüldüğü henüz bilinmiyor. Yetkililer, kurbanlar için adaletin sağlanması amacıyla üst düzey bir Özel Araştırma Ekibi'nin bu olayı derinlemesine inceleyeceğini söyledi. Hindistan İçişleri Bakanı Amit Shah Twitter üzerinden yayınladığı mesajında, "Nagaland'ın Mon bölgesinin Oting köyündeki talihsiz olay nedeniyle kederliyim. Hayatını kaybedenlerin ailelerine en derin taziyelerimi sunuyorum" dedi.

Yerel medyaya göre, ölü sayısının daha da artabileceğinden endişe ediliyor. Nagaland başbakanı Neiphiu Rio da Twitter mesajında, "Mon bölgesinin Oting köyünde sivillerin ölümüne yol açan talihsiz olayı şiddetle kınıyorum. Matemli ailelere başsağlığı ve yaralananlara acil şifa diliyorum" dedi.