Çin Başbakanı Li: Çin-Afrika ekonomik ve ticari işbirliğini üst seviyelere taşımalıyız Çin Başbakanı Li: Çin-Afrika ekonomik ve ticari işbirliğini üst seviyelere taşımalıyız

YENİ DELHİ, 27 Mayıs (Xinhua) -- Delhi İtfaiye Hizmetleri'nden bir yetkilinin Pazar günü Xinhua'ya yaptığı açıklamaya göre, Cumartesi gecesi geç saatlerde Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde bulunan bir bebek bakım merkezinde çıkan yangında en az 7 yenidoğan hayatını kaybederken, 5 yenidoğan ise yaralandı.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde bulunan bir bebek bakım merkezinde çıkan yangında yenidoğan bebekleri kurtaran insanlar, 26 Mayıs 2024. (Fotoğraf: UNI/Xinhua aracılığıyla)

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde bulunan bir bebek bakım merkezinde yangının çıktığı alanda çalışan bir itfaiye görevlisi, 26 Mayıs 2024. (Fotoğraf: UNI/Xinhua aracılığıyla)

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde bir bebek bakım merkezinde çıkan yangın, 26 Mayıs 2024. (Fotoğraf: UNI/Xinhua aracılığıyla)

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'nin doğusundaki Vivek Vihar bölgesinde yangında küle dönen bebek bakım merkezi, 26 Mayıs 2024. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay