İNDORE, 5 Eylül (Xinhua) -- Hindistan'ın Madhya Pradeş eyaletinin başkenti Bhopal'in 200 km uzağındaki İndore'de, Kamla Nehru Zooloji Parkı'ndaki leopar yavrusuyla tanışın! O henüz bir aylık. Ormandan kurtarıldıktan sonra parka getirilen yavruya o günden beri burada bakılıyor. Sağlıklı ve güvende kal yavru leopar!

leopar 2

Hindistan'ın Madhya Pradeş eyaletinin başkenti Bhopal'in 200 km uzağındaki İndore'de, Kamla Nehru Zooloji Parkı'nda, bir bakıcı ormandan kurtarılan bir aylık yavru leoparı elinde tutuyor, 4 Eylül 2022. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

leopar 3

Hindistan'ın Madhya Pradeş eyaletinin başkenti Bhopal'in 200 km uzağındaki İndore'de, Kamla Nehru Zooloji Parkı'nda bir bakıcı, ormandan kurtarılan bir aylık yavru leoparı eliyle besliyor, 4 Eylül 2022. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

leopar 4

Hindistan'ın Madhya Pradeş eyaletinin başkenti Bhopal'in 200 km uzağındaki İndor e'de, Kamla Nehru Zooloji Parkı'nda bir bakıcı, ormandan kurtarılan bir aylık yavru leoparı eliyle besliyor, 4 Eylül 2022. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Çin Dışişleri Bakanlığı: İspanya Başbakanı Sanchez'in ziyaretiyle ilişkilerde yeni gelişmeler bekliyoruz Çin Dışişleri Bakanlığı: İspanya Başbakanı Sanchez'in ziyaretiyle ilişkilerde yeni gelişmeler bekliyoruz

Editör: Şeymanur Erbay