YENİ DELHİ, 25 Aralık (Xinhua) Uçak, Cuma günü eğitim uçuşu sırasında düştü ve pilotun durumu hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. IAF tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bu akşam (yerel saatle) yaklaşık 20.30'da IAF'ye ait bir MiG-21 uçağı, eğitim uçuşu sırasında ülkenin batısında kaza yaptı. Konuya ilişkin daha fazla ayrıntıya ilerleyen saatlerde ulaşılması bekleniyor."

Yerel medyanın polis kaynaklarına dayanarak verdiği haberlerde uçağın, Racastan'ın Jaisalmer bölgesindeki Sam polis karakoluna bağlı Çöl Milli Parkı'na düştüğü bildirildi. IAF'ye göre olaya ilişkin bir inceleme başlatıldı. Öte yandan uçağın düştüğü yerin kesin konumu henüz açıklanmadı. 8 Aralık'ta Tamil Nadu eyaletinin merkezi Chennai'nin yaklaşık 538 kilometre güneybatısında Nilgiris bölgesinin Coonoor mevkinde bir askeri helikopter düşmüş ve helikopterdeki yolcular arasında bulunan Hindistan Genelkurmay Başkanı General Bipin Rawat hayatını kaybetmişti.

Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti

Editör: İRFAN KARSLI