HARBİN, 14 Aralık (Xinhua) -- Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde kurulan Harbin Kar ve Buz Dünyası 18 Aralık'ta 25. kış sezonu için kapılarını açacak. Tema parkının kurulumunda 250.000 metreküp buz ve kar kullanılacağı tahmin ediliyor.

1-330Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde her kış açılan ünlü sezonluk tema parkı Harbin Kar ve Buz Dünyası'nın kurulum sahası görülüyor, 12 Aralık 2023. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua)

2-300Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde her kış açılan ünlü sezonluk tema parkı Harbin Kar ve Buz Dünyası'nın kurulum sahası görülüyor, 12 Aralık 2023. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua)

Çin bu ay uzay istasyonuna yeni ekip gönderecek Çin bu ay uzay istasyonuna yeni ekip gönderecek

3-276Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde her kış açılan ünlü sezonluk tema parkı Harbin Kar ve Buz Dünyası'nın kurulum sahasındaki işçiler, 12 Aralık 2023. (Fotoğraf: Wang Jianwei/Xinhua)

4-209Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Harbin kentinde her kış açılan ünlü sezonluk tema parkı Harbin Kar ve Buz Dünyası'nın kurulum sahası görülüyor, 12 Aralık 2023. (Fotoğraf: Zhang Tao/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay