Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Lotus News sitemizde


Genel

Muğla’nın Datça ilçesi Mesudiye Mahallesinde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını gece saatlerinde rüzgarın hızı azalınca ilerleyişini durdurdu.

Genel

Muğla'nın Bodrum ilçesinin Bahçekaya Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Gündem

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Birgi Mahallesi ve Seferihisar Beyler Barajı civarında yangın çıktı. Ekipler, yangınları söndürmek için çalışma başlattı.

Foto Haber
Yaşam

İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde büyük bir yangın çıktı. İhbar üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri alevleri büyük...

Asayiş

Bursa’da ısı yalıtım imalatı yapan fabrikada yangın çıktı. Siyah dumanlar şehrin birçok noktasından görüldü.

Genel

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam saat 20.00’de Bördübet Mahallesi 17 adalar mevkiinde başlayan orman yangına karşı mücadele sabahın ilk ışıkları...

Genel

Muğla'nın Marmaris ilçesinde önceki gün çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Gündem

Şahan Gökbakar, 21 Haziran akşamı Marmaris'te başlayan yangın sonrasında söndürme uçaklarının yetersizliği nedeniyle tepkisini dile getirdi.

Xinhua
Xinhua
Yaşam

Türkiye'de plastik geri dönüşüm fabrikalarında çıkan yangın sayısının artması, uzmanlar ve çevre aktivistlerini endişelendiriyor.