TÜRKİYE Haberleri

tÜRKİYE haberleri ve güncel tÜRKİYE gelişmeleri, tÜRKİYE ile ilgili tüm video, tÜRKİYE fotoğrafları ve tÜRKİYE haberleri Lotus News sitemizde


Dünya
Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz tahıl koridoruyla ilgili "Bir hafta 10 gün içerisinde görüşmelerimizi yoğunlaştırıp neticeye ulaşmaya çalışacağız" dedi.

Genel

Amazon’un her yıl dünya çapında düzenlediği Amazon Prime Day için Türkiye tarihleri belli oldu.

Ekonomi
Sağlık

Prof. Dr. Canan Karatay verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalar yaparak, kendisine 90’dan fazla dava açıldığını ve çoğunun sonuçlanmadığını dile getirdi.

Ekonomi
Dünya
Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de yaşayan Suriyeli sayısına ilişkin detayları paylaştı. Peki, Türkiye’de kaç milyon Suriyeli yaşıyor?

Ekonomi

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve, yüksek seyrini sürdüren enflasyonun ateşini dindirmek için gösterge faiz oranlarını 75 baz puan artırdı.

Yaşam

Akrep kadar zehirli olduğu söylenen ve çay bardağından ufak olan Koni salyangozu, Marmaris açıklarında bir balıkçı teknesinin ağına takıldı.

Yaşam

Bireysel silahlanma Türkiye'de gün geçtikçe artıyor. 2018’de 7 bin 630 olan silah bulundurma ruhsatı alan kişi sayısı, 2021 yılında 16...

Dünya