Maymun Çiçeği Haberleri

Maymun Çiçeği haberleri ve güncel Maymun Çiçeği gelişmeleri, Maymun Çiçeği ile ilgili tüm video, Maymun Çiçeği fotoğrafları ve Maymun Çiçeği haberleri Lotus News sitemizde


Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir hastada maymun çiçeği hastalığı tespit edildiğini duyurdu.

Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünyayı saran 'maymun çiçeği' vakasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Gündem

En çok maymun çiçeği virüsü vakasının görüldüğü İngiltere'de 270, İspanya'da 156, Portekiz'de 138, Kanada'da 58, Almanya'da 57, Fransa'da 33 ve...

Gündem

İstanbul Sultangazi'de ellerinde yara çıkan iki kişi ve bir arkadaşları maymun çiçeği virüsü şüphesiyle karantinaya alındı.

Sağlık

Dünyada 22 ülkede görülen maymun çiçeği virüsüne Türkiye’de henüz rastlanmadı. Peki tedbirler alınıyor mu, aşı olmak gerekli mi?

Sağlık

Almanya Sağlık Bakanı Karl Lauterbach, maymun çiçeği virüsü tespit edilen hastalar ile temaslılara en az 21 günlük karantina uygulanmasını istedi.

Dünya
Yaşam

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) önde gelen uzmanlarından biri, Maymun Çiçeği hastalığının cinsel ilişki yoluyla daha hızlı bulaştığını ileri sürdü.

Gündem

Uşak’ta bir kişide kabarcıklar görülmesi üzerine şehri ‘maymun çiçeği virüsü’ paniği sardı. Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

Sağlık

COVID-19’dan henüz tam olarak kurtulamamışken, yeni bir virüs ve sebep olduğu hastalık dünya gündeminde: maymun çiçeği. Bu, yeni pandeminin adı...

Gündem

Belçika, virüs ile temas edenlere 21 günlük zorunlu bir maymun çiçeği hastalığı karantinası uygulayan ilk ülke oldu.

Gündem

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde bugün toplanıyor. Kabinede görüşülecek konular arasında 4 önemli başlık bulunuyor.