İçişleri Bakanlığı Haberleri

İçişleri Bakanlığı haberleri ve güncel İçişleri Bakanlığı gelişmeleri, İçişleri Bakanlığı ile ilgili tüm video, İçişleri Bakanlığı fotoğrafları ve İçişleri Bakanlığı haberleri Lotus News sitemizde


Genel

Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, "Ahbap’ın şeffaflığı için bağış yapan herkesin merakını gidermek adına" İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğü'ne başvuru yaptıklarını...

Genel

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelerin taşınma sürecinde fahiş fiyat uygulanmasının önüne geçmek için nakliye firmalarının fiyat tarifelerini belirledi.

Genel

İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven ortamında geçebilmesi amacıyla 81 il valiliğine yılbaşı tedbirleri genelgesi gönderdi.

Genel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe alımlarla ilgili incelemesini tamamlayarak raporu teslim ettiğini açıkladı.

Genel

İçişleri Bakanlığı, Bursa'da Nilüfer Belediyesi'nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığına ilişkin haberlerin ardından araştırma ve ön inceleme başlatıldığını duyurdu.

Genel

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, yılbaşından bu yana sınır dışı edilen düzensiz göçmen sayısının 84 bin 993'e ulaştığını bildirdi.

Asayiş

İçişleri Bakanlığı, Denizli’de düşen yangın söndürme helikopterindeki 7 mürettebattan 5’inin yaralandığını, 2’sinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı.

Politika

Genel başkanlığını gazeteci Hüseyin Alpay'ın yaptığı ve kısa adı 'Milli Sol' olan Milliyetçi Sol Parti'nin kuruluşu için İçişleri Bakanlığı'na başvuruldu.

Genel

İstanbul’da şiddetli yağışın etkili olduğu Esenyurt bölgesinde pek çok iş yeri ve konut sular altında kaldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,...

Genel

İçişleri Bakanlığı, 1 Ocak - 7 Temmuz 2022 tarihleri arasında ülkelerine gönderilen göçmen sayısını duyurdu.

Politika

İçişleri Bakanlığı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında ‘ halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, nefret ve ayrımcılık,...

Genel

İçişleri Bakanlığı 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi 81 İl Valiliğine, karayollarında alınacak trafik tedbirleri ile ilgili genelge gönderdi.