Enflasyon Haberleri

enflasyon haberleri ve güncel enflasyon gelişmeleri, enflasyon ile ilgili tüm video, enflasyon fotoğrafları ve enflasyon haberleri Lotus News sitemizde


Çin
Xinhua
Çin
Çin
Genel

Memur ve emekli zammı'nda Ocak ayında yüzde 30 artış olduğu belirlendi. En düşük emekli maaşı 7.500 TL olduğu açıklandı.

Genel

Mart ayı enflasyon oranı TÜİK tarafından duyuruldu. Yılın üçüncü ayında görülen tüketici ve üretici enflasyonu TÜİK'in açıklamasının ardından ortaya çıktı.

Genel

Depremle birlikte istihdam ve üretimde yaşanan sorunların ekonomik etkilerinin zamana yayılması beklenirken, Türkiye mayıs-haziran dönemi olarak tahmin edilen ve henüz...

Ekonomi

Hisse senetlerinde ABD'de kalıcı enflasyona işaret eden verilerin ardından cuma günü yaşanan satış dalgası Asya Pasifik borsalarına yansıyor.

Genel

Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, enflasyonun yıl sonunda yüzde 35.76 olması bekleniyor. Ankette yıl sonu dolar tahmini 22.84'le düştü.

Genel

Türkiye İstatistik Kurumu ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyatları ocakta yıllık yüzde 57,68 oldu.

Genel

Türkiye'de gıda fiyatları son yıllarda eşi benzeri görülmemiş oranda arttı. Peki bu artış mutfağa nasıl yansıyor? Yemek tarifleriyle inceledik.

Genel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre 2022'de sektörün kârı bir önceki yıla göre yüzde 366 artış kaydetti. Buna...