NANCHANG, 9 Aralık (Xinhua) -- Ak turnalar ve kuğular da dahil olmak üzere çok sayıda göçmen kuş Çin'in doğusundaki Jiangxi eyaletinin merkezi Nanchang'da bulunan Poyang Gölü kıyısındaki sulak alana ulaştı. Göçmen kuşlar bu sulak alanı, kışı geçirecekleri yaşam alanı olarak görüyorlar.

Afganistan'ı vuran depremin izleri Afganistan'ı vuran depremin izleri
Çin'in doğusundaki Jiangxi eyaletinin merkezi Nanchang'daki Poyang Gölü kıyısında bulunan Wuxing ak turna koruma alanı üzerinde uçan kuğular, 8 Aralık 2021. (Fotoğraf: Zhou Mi/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Jiangxi eyaletinin merkezi Nanchang'daki Poyang Gölü kıyısında bulunan Wuxing ak turna koruma alanında ak turnalar görülüyor, 8 Aralık 2021. (Fotoğraf: Zhou Mi/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Jiangxi eyaletinin merkezi Nanchang'daki Poyang Gölü kıyısında bulunan Wuxing ak turna koruma alanında bir ak turna görülüyor, 8 Aralık 2021. (Fotoğraf: Zhou Mi/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Jiangxi eyaletinin merkezi Nanchang'daki Poyang Gölü kıyısında bulunan Wuxing ak turna koruma alanı üzerinde uçan bir ak turna, 8 Aralık 2021. (Fotoğraf: Zhou Mi/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI