BRICS Küresel iklim değişikliğiyle mücadelede sağlam bir temel oluşturuyor BRICS Küresel iklim değişikliğiyle mücadelede sağlam bir temel oluşturuyor

20 yaşındaki Filistinli Mohammad al-Madhoun geçimini Gazze'de kedi bakımına yönelik bir salon işleterek sağlıyor. Al-Madhoun, salonunda kediler için tüylerin kısaltılması, tırnakların kesilmesi ve masaj gibi hizmetler veriyor.

Filistinli Mohammad al-Madhoun, Gazze'de açtığı kedi güzellik salonunda bir kedinin tüylerini kesiyor, 17 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)
20 yaşındaki Filistinli Mohammad al-Madhoun, Gazze'de açtığı kedi güzellik salonunda bir kedinin tüylerini kurutuyor, 17 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)
20 yaşındaki Filistinli Mohammad al-Madhoun, Gazze'de açtığı kedi güzellik salonunda bir kedinin tüylerini yıkıyor, 17 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)
20 yaşındaki Mohammad al-Madhoun, Gazze'de açtığı kedi güzellik salonunda bir kedinin tüylerini tarıyor, 17 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)
20 yaşındaki Filistinli Mohammad al-Madhoun, Gazze'de açtığı kedi güzellik salonunda bir kedinin tüylerini kesiyor, 17 Ekim 2021. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI