GAZZE, 20 Kasım (Xinhua) -- Gazze Şeridi'nde su, gıda, elektrik, yakıt ve diğer ihtiyaç maddelerinin tedariki kesilmiş durumda. 21 Ekim'den bu yana Mısır'daki Refah sınır kapısından Filistin'e sadece sınırlı insani yardım girişine izin veriliyor. Gazze'deki hükümet medya ofisi Pazar günü yaptığı açıklamada, İsrail-Hamas çatışmalarının başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde öldürülen Filistinli sayısının 13.000'i aştığını duyurdu.

,Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde gıda yardımı için bekleyen insanlar, 19 Kasım 2023. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde gıda yardımı için bekleyen insanlar, 19 Kasım 2023. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde gıda yardımı alan insanlar, 19 Kasım 2023. (Fotoğraf: Rizek Abdeljawad/Xinhua)

,

Microsoft, İtalya'da yapay zeka ve bulut tabanlı veri merkezleri için 4,3 milyar euro yatırım yapacak Microsoft, İtalya'da yapay zeka ve bulut tabanlı veri merkezleri için 4,3 milyar euro yatırım yapacak

Editör: Şeymanur Erbay