JEJU, 14 Ekim (Xinhua) -- Güney Kore'nin Udo Adası'nda kısa süre önce turistlere yeniden kullanılabilir bardaklar sunularak çevre koruma kampanyası başlatıldı. Yeniden kullanılabilir bardaklar, tesisler tarafından geri dönüştürülebiliyor ve temizlenip sterilize edildikten sonra tekrar kullanıma sunulabiliyor. 

kahve 2

13 Ekim 2022'de çekilen fotoğraf, Güney Kore'de Jeju'ya bağlı Udo Adası'ndaki bir kafede yeniden kullanılabilir bardak geri dönüşüm cihazını gösteriyor. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua) 

kahve 3

Bosch Yönetim Kurulu Başkanı: Çin, tüketici pazarından inovasyon üssüne dönüşüyor Bosch Yönetim Kurulu Başkanı: Çin, tüketici pazarından inovasyon üssüne dönüşüyor

Güney Kore'de Jeju'ya bağlı Udo Adası'nda bir turist yeniden kullanılabilir bardağı geri dönüşüm cihazına koyuyor, 13 Ekim 2022. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

kahve 4

13 Ekim 2022'de çekilen fotoğraf, Güney Kore'de Jeju'ya bağlı Udo Adası'ndaki bir kafede yeniden kullanılabilir bir bardağın kullanıldığı kahveyi gösteriyor. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

kahve 5

Güney Kore'ye bağlı Jeju'daki Jeju uluslararası havaalanında seyahat edenler yeni den kullanılabilir bardak toplama cihazlarının yanından geçiyor, 13 Ekim 2022. (Fot oğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

kahve 6

Güney Kore'de Jeju'ya bağlı Udo Adası'nda bir çalışan yeniden kullanılabilir bardak ları gösteriyor, 13 Ekim 2022. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

kahve 7

Güney Kore'de Jeju'ya bağlı Udo Adası'nda bir çalışan bir turiste plastik toplama ci hazını anlatıyor, 13 Ekim 2022. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

kahve 8

Güney Kore'de Jeju'ya bağlı Udo Adası'nda bir çalışan bir plastik toplama cihazını gösteriyor, 13 Ekim 2022. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

kahve 9

13 Ekim 2022'de çekilen fotoğraf, Güney Kore'de Jeju'ya bağlı Udo Adası'ndaki bir toplama cihazının ekranını gösteriyor. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

kahve 1013 Ekim 2022'de çekilen fotoğraf, Güney Kore'de Jeju'ya bağlı Udo Adası'ndaki bir kafede sunulan yeniden kullanılabilir bardakları gösteriyor. (Fotoğraf: Wang Yiliang/ Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay