Knicks, galibiyet serisini 6 maça çıkardı Knicks, galibiyet serisini 6 maça çıkardı

İngiltere'nin geçtiğimiz Pazar günü Euro 2020 finalinde İtalya'ya yenilmesine rağmen çoğu İngiliz için futbol herkesi birleştiren bir oyun ve öyle de kalacak.

Manchester'ın güneyindeki Withington'da bulunan sanat eseri, İngiltere'nin 11 Temmuz'da maçı penaltı atışlarında kaybetmesinden kısa bir süre sonra tahrif edildi fakat sonrasında iyi dileklerde bulunanların destek mesajlarıyla kaplandı, 14 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Jon Super/Xinhua)
EURO 2020 finalinde, İngiltere'nin İtalya'ya yenilmesinin ardından, futbolcu Marcus Rashford'un İngiltere'nin Manchester şehrindeki duvar resmi grafitilerle saldırıya uğradı ancak daha sonra futbolcu için yazılan pozitif notlarla kaplandı, 14 Temmuz 2021. (Fotoğraf: Jon Super/Xinhua)
İngiltere'nin başkenti Londra'da, bir erkek, teknik direktör Gareth Southgate (solda) ile futbolcular Harry Kane (ortada) ve Raheem Sterling'in de aralarında yer aldığı İngiltere futbol takımı için yapılan duvar resminin fotoğrafını çekiyor, 14 Temmuz 2021. İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Gareth Southgate, takımın kaptanı Harry Kane ve yıldız forvet Raheem Sterling'in yer aldığı Londra'da'daki duvar resmi, takımın Euro 2020 finaline ulaşma başarısını kutlamak için yapılmıştı. (Fotoğraf: Ray Tang/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI