SHANGHAİ, 12 Eylül (Xinhua) -- Fransa'nın çokuluslu şirketi Schneider Electric, Salı günü Shanghai'daki Jinshan İnovasyon Laboratuvar Parkı projesinin ikinci aşamasının açılışını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 14.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulu parkta, yüzlerce araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) personelinin çalıştığı yedi farklı laboratuvar bulunuyor.

Parkın ikinci aşamasının tamamlanmasıyla birlikte toplam laboratuvar alanı yüzde 40 oranında genişlemiş oldu.

İran ve Sırbistan dışişleri bakanlarından ilişkileri geliştirme çağrısı İran ve Sırbistan dışişleri bakanlarından ilişkileri geliştirme çağrısı

Şirketin kıdemli başkan yardımcısı ve Çin'deki alçak gerilim enerji yönetiminden sorumlu Ren Jing, yenilenen parkın Schneider Electric'in Ar-Ge ve test süreçlerini hızlandıracağını, yeni ürünlere yönelik Ar-Ge döngüsünü kısaltacağını ve yeni pazar taleplerine yanıt verme yeteneğini artıracağını belirtti.

Schneider Electric'in yeni bir güç sistemi için inovasyon ve deney gösterim merkezinin açılışı da aynı gün parkta gerçekleştirildi. Bu merkez, yeni güç sisteminin hızlandırılmış gelişimi için teknik destek sağlayacak.

Kaynak: rss