Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah şehrinde, Gazze'deki çocuklara destek olmayı amaçlayan ve kar amacı gütmeyen insani yardım kuruluşu SOS köyü, yetim çocuklar için bir festival düzenledi. Festivalde çocukların yüzleri renkli boyalarla boyandı. Etkinlikte yer alan palyaço da çocukları eğlendirdi.

Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti Batı Şeria'da 13 yaşındaki bir kız çocuğu İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti
Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah şehrinde, Gazze'deki çocuklara destek olan ve kar amacı gütmeyen insani yardım kuruluşu "SOS köyü" tarafından yetim çocuklar için düzenlenen festivalde Filistinli çocuklar eğleniyor, 6 Ekim 2021. (Fotoğraf: Khaled Omar/Xinhua)
Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah şehrinde, Gazze'deki çocuklara destek olan ve kar amacı gütmeyen insani yardım kuruluşu "SOS köyü" tarafından yetim çocuklar için düzenlenen festivalde Filistinli bir kız çocuğu yüzünü boyatıyor, 6 Ekim 2021. (Fotoğraf: Khaled Omar/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI