Çin ve Çad ikili ilişkileri stratejik ortaklık seviyesine yükseltti Çin ve Çad ikili ilişkileri stratejik ortaklık seviyesine yükseltti

Kovid-19 pandemisi neredeyse her şeyi alt üst etti. Eve kapanma ve evden çalışma zorunluluğu, sosyal mesafe kuralları, "normal" faaliyetlerimize büyük kısıtlamalar getirdi. Buna rağmen aşk engel tanımıyor. Filipinler'deki bir çiçek pazarında Sevgililer Günü için hazırlanmış buketler sahiplerini bekliyor.

Filipinler'in başkenti Manila'daki bir çiçek pazarında, Sevgililer Günü için hazırlanmış çiçek buketlerinin arasında, koruyucu maskesini takmış bir satıcı, 13 Şubat 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)
Filipinler'in başkenti Manila'da bir çiçek pazarında, koruyucu maskesini takmış bir satıcı Sevgililer Günü için özel buketler satıyor, 13 Şubat 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)
Filipinler'in başkenti Manila'daki bir çiçek pazarında, koruyucu maskesini takmış bir satıcı Sevgililer Günü için kalp şeklindeki balonları düzenliyor, 13 Şubat 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI