Dünya

Filipinler'de bu defa köpek gezdirenler değil kuş uçuranlar sahnede

Dünyada sadece köpek gezdirenlerin değil kuş uçuranların da var olduğunu gösterircesine Filipinler'de bir grup kuş meraklısının kurduğu Manila All-Star Serbest Uçuş grubu, açı...

Abone Ol

Dünyada sadece köpek gezdirenlerin değil kuş uçuranların da var olduğunu gösterircesine Filipinler'de bir grup kuş meraklısının kurduğu Manila All-Star Serbest Uçuş grubu, açık alanda evcil kuşlarını uçuruyor. Grubun üyeleri, Kovid-19 pandemisinde papağanlarının gökyüzünde özgürlüğün keyfini çıkarmasına izin vererek hem zihinsel hem fiziksel sağlıklarını korumalarında onlara yardımcı olmak istiyor.

Filipinler'in başkenti Manila'da papağanlarını eğiten bir kuş meraklısının omuzlarına tüneyen papağanlar, 7 Mart 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua
Filipinler'in başkenti Manila'daki, Manila All-Star Serbest Uçuş grubunun etkinliğinde uçan papağanlar, 7 Mart 2021.(Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)
Filipinler'in başkenti Manila'daki serbest uçuş etkinliğinde evcil papağanını eğiten bir kuş meraklısı, 7 Mart 2021. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)