Fenerbahçe, 2. Ön Eleme Turu ilk karşılaşmasında Dinamo Kiev’le kozlarını paylaşacak. Hedef; Polonya’dan iyi bir skorla dönüp, 27 Temmuz’daki rövanş için avantajı kapmak.

Türk Milli Takımı Ermenistan Engelini 2 Golle Aştı Türk Milli Takımı Ermenistan Engelini 2 Golle Aştı

Muhtemel 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un Dinamo Kiev mücadelesine şu 11’le çıkması bekleniyor:

Altay - Bright Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can, Zajc, Rossi, Lincoln Henrique, Valencia.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

İlk maç 20 Temmuz Çarşamba günü türkiye saati ile 21.00'de Polonya'nın Lodz şehrinde Miejski Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS'tan yayınlanacak.

Rövanş maçı ise 27 Temmuz Çarşamba günü saat saat 20.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.

fenerbahçe Jorge Jesus

Jorge Jesus, sezonun ilk resmi sınavını verecek

Fenerbahçe'ye, özlediği Süper Lig şampiyonluğu ve Devler Ligi'nde gruplara kalma hedefini gerçekleştirmek için gelen teknik direktör Jorge Jesus, sezonun ilk resmi sınavını bu akşam verecek.

Kiev temsilcisi karşısında tüm hazırlıklarını yapan Jesus, "İyi başlamak ve iyi devam etmek çok önemli. Rakibimiz, Avrupa'da deneyimli bir isim. Her ne kadar zor bir dönem geçirseler de en az bizim kadar kazanmak isteyecekler. Artık hedefe kilitlenme zamanı. İyi bir oyun ve skorla hedefimiz, 27 Temmuz'da evimizdeki rövanşa avantajlı gitmek olacak" yorumunu yaptı.

Editör: Seyran Bayır